File de crap in aluat de bere, cu mamaliga

Ingrediente

2 filé de crap
200 ml bere
150 g făină
1 ou
Sare după gust
Câteva felii de lămâie şi portocală
Câteva roşii cherry pentru decor

Timp de preparare 40 minute.

Mod de preparare

Se prepară aluatul amestecând berea cu oul bătut şi făina. Se spală peştele, se taie felii, se sărează şi se dă prin aluat. Aluatul trebuie să fie mai gros ca să rămână pe peşte.

Se prăjeşte, întâi cu pielea în jos, iar după ce prinde nuanţă aurie, se poate întoarce pe partea cealaltă.

Se decorează cu roşi cherry. Se serveşte cu lămâie şi portocală, alături de mămăligă.

Poftă Bună!

Facebook Comments
Ingrediente 2 filé de crap 200 ml bere 150 g făină 1 ou Sare după gust Câteva felii de lămâie şi portocală Câteva roşii cherry pentru decor Timp de preparare 40 minute. Mod de preparare Se prepară aluatul amestecând berea cu oul bătut şi făina. Se spală peştele, se taie felii, se sărează şi se dă prin aluat. Aluatul trebuie să fie mai gros ca să rămână pe peşte. Se prăjeşte, întâi cu pielea în jos, iar după ce prinde nuanţă aurie, se poate întoarce pe partea cealaltă. Se decorează cu roşi cherry. Se serveşte cu lămâie şi portocală, alături…

Nota ta!

0%

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!