File de pastrav la tigaie

Ingrediente

Pastrav proaspat 3 buc
Faina alba 200 g
Sare 1 lingurite
Mirodenii uscate (patrunjel, busuioc, etc) 1 linguri
Ulei de floarea soarelui 50 ml
Unt 20 g

 

Mod de preparare

Pastravul se curata de intestine, solzi (merge foarte bine cu buretele de metal pt cratite), se spala. Taiati capul si aripioarele.

Faina se amesteca cu sarea si mirodeniile. In tigaie incingeti bine uleiul si untul. Treceti fileurile prin faina. Le rumeniti bine pe ambele parti.

Apoi le scoateti pe niste servetele de hartie, sa se absoarba excesul de ulei. Serviti cu orice va place – seara o salata de legume. La pranz va puteti rasfata cu niste mamaliga si mujdei.

Pofta Buna!

 

Facebook Comments
Ingrediente Pastrav proaspat 3 buc Faina alba 200 g Sare 1 lingurite Mirodenii uscate (patrunjel, busuioc, etc) 1 linguri Ulei de floarea soarelui 50 ml Unt 20 g   Mod de preparare Pastravul se curata de intestine, solzi (merge foarte bine cu buretele de metal pt cratite), se spala. Taiati capul si aripioarele. Faina se amesteca cu sarea si mirodeniile. In tigaie incingeti bine uleiul si untul. Treceti fileurile prin faina. Le rumeniti bine pe ambele parti. Apoi le scoateti pe niste servetele de hartie, sa se absoarba excesul de ulei. Serviti cu orice va place - seara o salata…

Nota ta!

0%

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!